• Egyetemi Sport Nemzetközi Napja

  Újra Egyetemi Sportnap a Szent István Egyetemen!

  Egy igazán mozgalmas és izgalmas nap vár mindenkire szeptember 20-án: az UNESCO kezdeményezésére megrendezett Magyar Egyetemi Sportnap a mi intézményünknél is egész napos programmal vár mindenkit. Ráadásul a szóban forgó napra elrendelt rektori szünet lehetőséget ad mindenkinek a részvételre, mely a szünet igénybe vétele esetén kötelező.

  Minden helyszínen gyűjthetsz tombolát, további regisztrációkkal pedig értékesebb nyereményekért izgulhatsz. Így érdemes időben odaérni: a rendezvény 12.00 órától látogatható és délután egy rendkívüli tanár-diák meccsel zárul.

  Helyszínek és sportágak:
  Kis műfüves pálya:     futball
  Kültéri kosárlabda pály:  streetball
  Sportcsarnok aula:     asztalitenisz
  Sportcsarnok küzdőtér:
  tollas
  aerobic
  TRX
  spinning
  bartandaz

  Sportcsarnok 8-as terem:
  jóga
  gerinctréning
  streching
  A SZIE Sport regisztrációs pontot a sportcsarnok aulájában találhatjátok majd, ahol értékesebb tombolanyereményekhez segíthessünk hozzá Titeket. Az aktívabb részvétel értékesebb nyereményekkel párosulhat!

  A program menete:

  Tetszés szerinti részvétel.

  12.00 kezdés
  A különböző sportágak különböző időpontokban, több alkalommal kerülnek bemutatásra 12.00 óra és 17.30 között.
  A futballmérkőzések 12.00 óra és 17.30 között kerülnek lebonyolításra, a nevezett csapatok létszámától függően. Ingyenes nevezés a csapatoknak (minden egyetemi polgár számára!) a klub@sziesport.hu-n 20-án reggel 8.00 óráig. Sorsolás 12.00 órakor a helyszínen.
  18.00 tanár-diák meccs

  Szólj hozzá!