• Élvezetesebb tesi órák!

    Nem akármilyen változás következik ebben a félévben az egyetemen testnevelés órák terén: számos új sportágat próbálhattok ki az órák keretében kötetlenül. Ez azt jelenti, hogy a Neptunba a testnevelés tantárgyhoz bekerültek olyan sportágak, mint a crossfit, TRX, aerobic, jóga, gymstick, box és thai box.

    A SZIE Sport Klub célja ezzel, hogy megszerettessék a hallgatókkal a mozgást, mindennapi rutinná tegyék és a hagyományos óráknál többet nyújtson a testnevelés. A széles és változatos kínálatból mindenki megtalálhatja a neki tetsző sportágat és bízunk benne, hogy örömmel jár majd be az órákra.
    A bővítés pozitív velejárója nem csak a választék színesítése, hanem az időpontok nagyobb kínálata. Mivel számos új óra került az órarendbe, így sokkal több időpont közül is választhattok. Ezekre viszont érdemes minél hamarabb jelentkezni: a maximum létszám fölött már nem enged a rendszer újabb hallgatót regisztrálni. Amennyiben 1-1 időpontban a minimum alatt marad a létszám, az adott óra nem indul el, ezért akár érdemes egyeztetni is a csoporttársakkal.
    Pörgessétek fel magatokat nyárig, hiszen lassan itt a bikini szezon, és akár az egyetem saját strandjára is kifeküdhettek majd napozni – olyan külsővel, melyre Ti is büszkék vagytok. Ehhez pedig a heti tesi órák mellett nyugodtan járhattok bármely csoportos órára további kedvezményes áron SZIE Sport Klub kártyával.

    Kellemes sportolást mindenkinek!