• GEAC labdarúgó csapat helyzetjelentése

  Farkas Sándor, a GEAC labdarúgó csapat edzője összefoglalta számunkra az elmúlt időszak eredményét és az elkövetkezendő idény változásait és várakozásait.

  „Mint tudjátok, csapatunk a 2016/2017-es bajnokságban a Pest megyei III. osztályban szerepel, az őszi idényt az első helyen zártuk és 3 ponttal vezetjük a bajnokságot.

  A keretben apró változások történtek: az iskolai tanulmányait csak szeptemberben folytató Abdallah Aimen sajnos kiesett a keretből; új igazolások azonban érkeztek és reméljük sikerül a céljainkat megvalósítani, azaz a feljutást kivívni. Érkezők: Mécs Bálint (Inter 04), Nagy Gergő (Pusztavám), Gyetván Péter (Gödöllő) Márton Tibor (Diósdi TC), Zsila Bence (Voyage SE), és én is (Voyage SE) bevethető edző leszek a továbbiakban.

  A felkészülés a tavaszi idényre megkezdődött és február 15-én már a 3. felkészülési mérkőzésén van túl a csapat. A II. osztályban szereplő Iklad csapatát fogadtuk és sikerült akaratunkat az ellenfélre ráerőltetni. A végül 6-2-es győzelem hazai gólszerzői: Gyetván 2, Mécs, Vitárius, Vida, Farkas.

  A továbbiakban célunk, hogy minél több információval lássuk el a hallgatókat és a közönséget a csapat körül történtekről azt remélve, hogy a hazai szurkolótábor gyarapszik és nő az érdeklődés a labdarúgó csapat irányába. Hamarosan bemutatjuk nektek a keret tagjait és fényképekkel, riportokkal fogjuk tarkítani a közölt információkat.

  HAJRÁ GEAC!”

  Farkas Sándor
  GEAC labdarúgó edző