• Kárpát-Medencei Futsal Kupa

  Egyetemi csapatunk 2017. Március 2-4 között Budapesten az igen rangos Kárpát-Medencei Egyetemek Kupáján vett részt. Immáron nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő futsal tornán 16 egyetem szerepelt.

  A csoportban a Szabadkai MKKT Stars csapatával kezdtünk ahol 7-1-re diadalmaskodtunk, majd a tavalyi győztes BME futsal csapatát fektettük kétvállra 6-0-ás eredménnyel. Utolsó csoportmérkőzésen a csíkszeredai egyetemet sikerült legyőznünk 5-1 arányban, így 18-2-es gólkülönbséggel és 9 ponttal zártuk a csoportot. Másnap reggel az egyenes kieséses szakasszal folytatódtak a küzdelmek ahol a Corvinus csapatát 2-2-es rendesjátékidő után 6 méteresekkel sikerült megvernünk. Elődöntőben szintén 2-2-es rendesjátékidőt követően már sajnos nem állt mellénk a szerencse és a Kolozsvári Góbéktól kikaptunk 6 méteresekkel. Bronzmeccsen már fáradtan és kissé csalódottan vereséget szenvedtünk a Nemzeti Közszolgálati Egyetemtől 3-1 arányban, így a már lassan szokássá vált 4. helyet sikerült megszereznünk, ami így is nagy eredmény, hogy mindösszesen 3 cserével és saját önerönkből finanszírozva a nevezést, szállást, utazást, indultunk el a tornán. A tornát az Óbudai egyetemnek sikerült végül megnyernie. A torna álomcsapatába Szilágyi Károlyt is beválasztották egyetemünkről.

  A csapat tagjai: Miskolczi Viktor, László Viktor, Nagy Gergő, Magyar Zsolt, Kovalovszky Lajos, Szilágyi Károly, Annus Árpád, Beregszászi Béla

  A képről hiányzik: Annus Árpád

  További beszámoló és képek a bajnokságról:

  http://kek.elte.hu/2017/03/05/ot-orszag-44-csapat-kozel-700-sportolo-ilyen-volt-a-2017-es-kek/