• Közösen a strandért!

  Közösen a strandért!

  Mint már arról korábban beszámoltunk, július közepén nyílik a SZIE Sport Kft. által üzemeltett strand. Már csak az utolsó simítások hiányoznak, melyhez számos felajánlás érkezett az elmúlt hetekben, hónapokban. Volt, aki szorgos kezeket, volt, aki pénzbeli támogatást kívánt segítségként nyújtani a strand mihamarabbi nyitásához.

  A felújítási munkálatok lassan a végére érnek, így most tudjuk megadni a lehetőséget a lelkes segítőknek a csatlakozásra. Július 6-án és 7-én 15.00 órától 20.00 óráig egy hasznos közösségi élményre invitáljuk az érdeklődőket: a strand esztétikai munkálatainak utolsó simításainál várjuk a szorgos kezeket. A közös munka alatt lehet választani többek között a kerítésfestés, csiszolás, különböző kertészeti és más apró feladatok közül. A részvételhez a munkálatok megszervezése miatt regisztráció szükséges, ezt a munkát megelőző nap 12.00 óráig a strand@sziesport.hu e-mail címen vagy a 0630/182-5991-es telefonszámon lehet megtenni. Kérjük jelezzék, hogy milyen szerszámokat, eszközöket tudnak magukkal hozni!

  A korábbi jelzések alapján támogatóink egy része pénzbeli támogatást nyújtana a strand további fejlesztéseihez. Erre a következő számlaszámon van lehetőség: 11742049-20044624 (OTP Bank) számlaszámon a SZIE Sport Kft. örömmel fogadja a felajánlásokat és fordítja a komplexum üzemeltetésére, vendégei igényeinek kielégítésére és a medence téliesítésére – amely szintén az üzemeltető tervei között szerepel. Egyetlen támogató sem távozhat üres kézzel; az 50.000Ft felett adományozóknak korlátlan szezonális bérlettel köszönjük meg a segítséget.

  Szeretettel várjuk az érdeklődőket és bízunk benne, hogy igazán maradandó élményben lesz része mindenkinek, amellyel még inkább magukénak érzik majd a strandot!

  Szólj hozzá!