• Különleges kedvezményprogram a SZIE hallgatóinak!

    A Szent István Egyetem egyedülálló programot kínál minden, a sporthoz bármely szinten kötődő hallgatójának: jelenlegi, illetve korábban aktív versenysportolók részére, az egyetemhez kötődő sportegyesületek tagjainak és nem utolsó sorban a szabadidősport számára biztosított időpontokban rendszeresen sportolóknak.

    Az AEGON-SZIE Tanulj és Sportolj! program keretén belül – összesen 5 millió forinttal – az alábbi kedvezményekkel támogatjuk a fenti három kategóriába tartozó hallgatókat kategóriánként változó mértékben: egyéni vizsgarendszer, egyéni tanrend, tandíjkedvezmény, sportösztöndíj, tanulmányi segítségnyújtás, SZIE Sport Klub tagsági kártya, kollégiumi kedvezmény, felvételi plusz pontok.

    A pályázat benyújtásának alapfeltétele a Szent István Egyetemmel való jogviszony és a fényképes, névre szóló SZIE Sport Klub tagsági kártya, mely ingyenes regisztrálással igényelhető az alábbi linken. A pályázatok beadási határideje kategóriánként változó, így érdemes időben átolvasni a kedvezményprogram teljes szabályzatát a SZIE Sport oldalán (www.sziesport.hu). A jelentkezési lap letölthető innen. Leadási határidő március 10.

    A pályázatokat erre felállított bizottság bírálja el és az eredményről a sziesport.hu weboldalon adunk tájékoztatást a ’Sportolási lehetőségek’, ’Kedvezményprogram’ menüpontban.
    Sok szerencsét és jó sportolást kívánunk!