• Meglepetések decemberre

  Közelednek az ünnepek, így mi is kedveskedünk Nektek, hogy ne csak az év vége legyen kellemes, de a 2017-es év is jól induljon! Az elmúlt időszakban is a folyamatos újításon dolgoztunk, ezek után is a lehető legtöbbet szeretnénk nyújtani.
  Különleges karácsonyi ajándékunk számotokra: a decemberi SZIE Sport Klub bérletek január végéig érvényesek. Vagyis 50%-ot spórolsz, hiszen az év utolsó hónapjában vásárolt Prémium, Medium Mix és Alap bérleted dupla ideig használhatod. Ezzel szeretnénk Titeket meglepni az ünnepek alkalmával és megkönnyíteni az év kezdetét.
  A konditerembe járóknak hívjuk fel figyelmét különleges ajánlatunkra: egy adag Biotech fehérjeport adunk ajándékba minden kondi bérletet vásárlónak, aki tagja a SZIE Sport Klubnak (akár friss regisztrációval is!). Az akció december 1. és 31. között érvényes!
  Ne maradj le a további eseményeinkről sem, hiszen 5 perc alatt regisztrálhatsz, 3 munkanapon belül megkapod a tagsági kártyád és így rengeteg kedvezményre vagy jogosult! A szokásos jóga és TRX órák mellett már gymstick és thai box edzések közül is választhatsz. Ezen kívül számos lehetőséget találsz még a klub.sziesport.hu naptárában.
  Kövesd Facebook oldalunkat (facebook.com/sziesport)
  és nézz szét a sziesport.hu weboldalon is a legfrissebb hírekért!
  Kellemes sportolást kívánunk!