• SZIE Sport Tanácsadás

    A SZIE Sport Klub mindig igyekezett rugalmasan alkalmazkodni az Egyetemi Polgárok igényeihez, ezért folyamatosan bővíti szolgáltatásait és újabb reformáló ötletekkel áll elő: márciustól olyan különleges óra indul, melyen a regisztrált, kártyával rendelkező klubtagok tanácsokat kaphatnak profi szakembertől sport és étkezés terén egyaránt.
    Ezen az órán rendhagyó módon egy konzultáció keretében végzett állapotfelmérést követően, személyre szabott edzéstervet kap a Klubtagunk, ezzel együtt javaslatot arra, hogy a programjaink közül melyiket és milyen rendszerességgel használja céljai eléréséhez. Természetesen a siker elérésének fontos része a mindennapi étrend: a beszélgetés során erre is kaphatunk ötleteket. Szükség esetén időszakosan visszatérhetnek a sportolók, nyomon követhetik eredményeiket és újabb, a fejlődéshez szükséges instrukciókat kapnak.
    Az órát Pádár László, egyetemünk egyik szakmailag is elismert testnevelő oktatója tartja és személyesen felügyeli az óralátogatók fejlődését. Ő maga állítja össze a személyre szabott edzéstervet és étrendet, így a sportolónak nincs más dolga, mint pontosan követni utasításait és az eredmény garantált.
    Az óra látogatása egész márciusban díjmentes, a későbbi változásokról a sziesport.hu-n és a SZIE Sport Klub Facebook oldalán értesítjük az érdeklődőket. Ezzel az órával nem titkoltan szeretnénk megszólítani az egyetemi oktatókat és dolgozókat is a hallgatókon kívül!