• Úszó-és Sporttábor

    A SZIE Sport klub üzemeltetésében álló gödöllői strand a felújítási munkálatok után július közepén kinyitja kapuit és a város legnagyobb örömére a lakosok birtokba vehetik a hűsítő medencéket. De vajon kik örülnek mindig a legjobban a víznek? Természetesen a gyerekek.

    Nekik és szüleiknek kedveskedve a Szent István Egyetem és a SZIE Sport Kft. úszótábort szervez heti turnusváltásban, hogy úszástudást szerezve a későbbiekben még jobban élvezzék a víz nyújtotta élményeket. Így nemcsak magabiztos úszástudást sajátítanak majd el a táborozók, de különféle vízi sportokat próbálhatnak ki, vetélkedőkben és különleges játékokban vehetnek részt.
    A turnusok július 11-én indulnak és augusztus 19-ig tartanak. Egy tábor 5 napos, reggel 8.00 órától délután 17.00 óráig tartanak a programok. A részvételi díj tartalmazza a belépők árát, a programokat és a napi kétszeri étkezést. Amennyiben testvér is csatlakozna a táborhoz, 10% kedvezményt biztosítunk a második gyermek díjából.
    Minden érdeklődőt szeretettel várunk! A jelentkezéseket a taborok@sziesport.hu e-mail címre várjuk, de további információért kövesse a facebook.com/sziesport oldalt vagy keressen minket bármely elérhetőségünkön!

    Szólj hozzá!