• Mire jó a SZIE Sport Klubkártyád?

  Nem csak tagságodat igazolod vele, de akár spórolhatsz is a segítségével!

  Tudtad, hogy gyűjthetsz rá pontokat, amit aztán levásárolhatsz? A TESSCard Kft. biztosítja a SZIE Sport Klub számítógépes szoftverének hátterét, emellett szolgáltatásait biztosítja a Klubtagoknak. Ezért tudsz Te is pontokat gyűjteni!

  A pontgyűjtésnek több módja van.
  Vidd magaddal a kártyát vásárláskor, mutasd meg a pénztárosnak, hogy megkapd a neked járó pontokat. Partnereinket, ahol vásárlásod után pontokat kaphatsz, a TESSCard oldalán találod (tesscard.hu), a Partnerek menüpontban. Ezen kívül már az egyetemi strand büféjében is használhatod! A legfontosabb adat a kártya sorszáma, amire minden vásárlásnál szükséged lesz!

  Hogyan tudod levásárolni pontjaidat?

  A pontgyűjtéshez hasonlóan fizetés előtt csak mutasd fel partnereinknél kártyádat, melyről levonják a pontjaidat és így készpénz levonás formájában kapod meg vásárlásod alkalmával a kedvezményt! (Ehhez szükséged lesz a PIN kódra, ne felejtsd el!)

  TESSOnline webáruház

  A kedvezmény rendszer részeként létrehozott TESSOnline webáruház ideális vásárlási felület a pontok gyűjtéséhez és beváltásához. Számos különböző termék közül válogathatsz mind a pontszerzéshez és levásárláshoz is. A pénztárnál írd be kártyaadataidat a megfelelő felületre és megkapod a rendelésed után járó pontokat. Emellett érdemes megnézni a TESStippjeinket, melyek rendkívül kedvezményesen, csak pontokért, 0 Ft elköltésével a Tied lehetnek. Ezért külön is érdemes a pontokat gyűjtened!

  Ennyire egyszerű!

  Ha a Klubkártyát elkezded használni és vásárolsz legalább bruttó 15.000 Ft értékben partnereinknél úgy, hogy közben használod a kártyád, akkor 3 héten belül postán automatikusan megkapod a végleges, névre szóló plasztik TESSCard kártyát.