• Bemutatkozás

  Tanulj és sportolj is az egyetemen, ezért dolgozunk nap mint nap.

  Régen megfogalmazódott már egy igény azzal kapcsolatban, hogy a Szent István Egyetem kezelésében lévő sportlétesítmények kezelése egy helyen összpontosuljon. Így jött létre a SZIE Sport Klub 2014-ben. Óriási lépés volt ez az egyetemi sport fellendítésében, hiszen így lehetőségünk nyílt arra, hogy egységes szemléletű és egyre színvonalasabb sportszolgáltatásokat biztosítsunk nektek, egyetemi hallgatóknak, oktatóknak és valamennyi érdeklődő részére.

  Elsődleges és legfontosabb célunk, hogy a lehetőségeinkből a legtöbbet kihozva magas minőséget tudjunk nyújtani nektek, legyen szó az egyetemi testnevelés oktatásról, az eszköz és személyi feltételek megteremtéséről, illetve, hogy ezen keresztül minél több hallgatónak mutassuk meg, hogy a sport milyen óriási pozitív hatással van az emberek mindennapjaira, motivációira, kedvére, egészségére, kapcsolataira és lényegében az életünk minden területére.

  Ezenkívül szeretnénk könnyebbé és elérhetőbbé tenni mindenki számára a szabad kapacitások függvényében a pályabérléseket, illetve az edzések látogatását, hogy az ezekből befolyó bevételekből tovább tudjuk emelni szolgáltatásaink színvonalát.

  Célunk, hogy a hallgatói vonzerő egyik fontos eleme legyen az egyetemi sport, valamint hogy a régióban lakók számára egy régóta meglévő igényt elégítsünk ki a szolgáltatásainkon keresztül. Ahhoz, hogy ezeket a célokat elérjük nagyon fontos az, hogy folyamatosan fejlesszünk, hogy szélesítsük az edzéspalettánkat és, hogy ezekhez a megfelelő külső partnerek bevonásával megteremtsük a forrásokat. Szintén kiemelt figyelmet fordítunk a rendezvényszervezésre is.

  Röviden azt szeretnénk, hogy magas színvonalú szolgáltatások nyújtásával növeljük a Szent István Egyetem vonzerejét, valamint hogy a régióban is meghatározó szerepet töltsön be az egyetem nyüzsgő és színvonalas sportélete.