• HALLGATÓI SZABADIDŐSPORT

  A szabadidősport a hallgatók számára egy olyan szolgáltatás, amely elősegíti a szellemi munkához megfelelő fizikai állapotot és munkaképességet, emellett közösségépítő szereppel bír. A SZIE sport egyik célja többek között a karok közötti távolságot, tagoltságot megszüntetni, így adva egységes SZIE identitást. A sport minden ember számára, de különösen a fiatal felnőtteknek a szabadidő értelmes, egészséges eltöltése, mely a mentális rekreációt is szolgálja. A tanulással leterhelt hallgatóknak fontos a regenerálódás mind a szorgalmi-, mind a vizsgaidőszak alatt.

  A hallgatói szabadidősportot kiemelt fontossággal kezeljük, hiszen a hallgatók sportszeretetre nevelése és a sportolási lehetőségek rendszeres biztosítása részükre fő feladatunk.

  Egyik fontos célunk azok megszólítása is, akik sporttal ez idáig nem foglalkoztak, annak érdekében, hogy a hallgatók minél többen és minél rendszeresebben mozogjanak. Emellett szeretnénk biztosítani a szervezett keretek közt zajló amatőr szintű (szabadidős jelleggel történő) sportolást is.

  Munkánk során fontos feladatunknak tartjuk elérni azt, hogy a sport egy megfelelő szintér lehessen a magyar és külföldi hallgatók együttműködésének, esetleges baráti kapcsolatainak kialakításához.

  Meg kívánunk ismertetni az egyetemi polgárokkal olyan sportágakat, tevékenységeket, amelyet az iskola elvégzése után is beépíthetnek a mindennapos tevékenységeikbe.

  A SZIE Sport Klub tagság egyik nagyszerű lehetősége a jó társaság kialakulása, melyet együtt formálhatunk igazán közösséggé. A SZIE Sport Kft. fontos céljának tartja, hogy ennek a folyamatnak az alapjait biztosítsa!

  A SZIE Sport Klub tagság feltétele a regisztráció és a havi klubtagsági díj befizetése.

  Ennek részleteiről honlapunk további menüpontjaiban olvashattok.