• Labdarúgás

    A GEAC labdarúgás története egészen az 1950-es évekig nyúlik vissza. Az 1955-ben több sportágban megrendezett, a Földművelésügyi miniszter vándorserlegével díjazott versenyt – amely később az I. Agrár sportnapok nevet kapta – első kiírását Gödöllő rendezhette. A foci tornát a GEAC nyerte.

    Innen indult labdarúgó csapatunk története, és a mai napig rettegett név a GEAC a futball tornákon. Jelenlegi edzőnk Farkas Sándor, aki 2016 szeptemberében vette át a csapat irányítását, a korábbi edző, Nagy Béla pedig technikai vezetőként segíti a csapat életét.

    A 2015/2016-os bajnokság azt eredményezte, hogy a GEAC labdarúgó csapata a legalsó osztályba esett ki. Balázs Zoltán Elnök Úr kérése az volt, hogy a 2016/2017-es bajnokságban hozzanak össze egy olyan erős keretet, mely 2018-ban újra a Pest megye II. osztályban szerepelhet. Nehéz mérkőzéseken vagyunk túl, de a terveket túlszárnyalva megnyertük a bajnokságot és már most kivívtuk a feljutást.

    Szeretnénk a Pest megye II. osztály stabil középcsapata lenni a 2017/2018-as bajnokságban. Az egyetemi élettel nehezen összeegyeztethetők a felkészülési időszakok és ez a tervszerű munkát hátráltatja. Ezt a problémát hogy áthidaljuk, szükség van 5-6 olyan jó képességű játékos leigazolására, akik edzésmunkát is tudnak vállalni.
    Aki kedvet érez, annak várjuk jelentkezését az edzéseken, vagy a 0670/38-444-75-ös telefonszámot.