• STRAND

  A Strand erre a szezonra bezárt. Találkozunk jövőre!

  Folyamatosan frissülő információk a SZIE Sport Facebook oldalán olvashatók!

   

  Strand

  strandA tavalyi nagy felújítás után idén szépítések, finomítások kaptak helyet: a SZIE Sport Kft. által üzemeltett strand 2016 júliusára teljes átalakuláson esett át pályázati támogatásból, beleértve a gépészetet, öltözők és mellékhelyiségek felújítását, illetve a medencék burkolatát. A fejlesztések során új vízszűrési rendszer került kialakításra, feszített víztükröt és automata vegyszeradagolót kaptak a medencék. A mellékhelyiségek nemcsak ki lettek bővítve, de új tetőborítást kaptak és pelenkázó is kialakításra került.

  Strand

   

   

  A felújítás során kialakítottunk egy 25m x 11m-es 1,90cm mélységű úszómedencét és egy 7m x 11m-es 1méter mély gyakorlómedencét. Utóbbira azért volt nagy szükség, hogy a gyermekek úszásoktatása a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb körülmények között történjen. Hiszen az Egyetem strandja nem kizárólag a város lakosságának szórakoztatására épült és újult meg, de az intézmény fontos feladata, hogy lehetőségeihez mérten a jövő sportolóinak első lépéseit – ezúttal karcsapásait – segítse. És hogy a még kisebbek is megtalálják a nekik megfelelő vízmélységet, a babamedence továbbra is várja a kicsiket és az anyukákat, apukákat.

  A fejlesztések nem érnek véget, a SZIE Sport Kft. további tervei között szerepel a medence téliesítése, hogy az úszásoktatás ne érjen véget a nyári szezonban, így az intézmény keretein belül állandó professzionális oktatásban vehetnek majd részt a gyermekek.

  Cím: 
  Szent István Egyetem, Páter Károly u. 1. Gödöllő, 2100
  Elérhetőség: 

  0630/182-5993

  Jegyárak:

  SZIE Sport Klub regisztrációval és tagsági kártyával

  Diák- és nyugdíjas jegy (érvényes okmány felmutatásával): 700 Ft

  Felnőtt jegy: 1.000 Ft

  Úszóbérlet : 3.500 Ft
  10 alkalomra szól, az adott szezon végéig használható fel
  Az úszóbérletet kizárólag regisztrált tagok vehetik igénybe hétköznap 7.00 – 8.00 és 18.00 – 19.00 óra között, hétvégén pedig 8.00 – 9.00 és 19.00 – 20.00 óra között!

  Strand bérlet:  6.000 Ft
  A strand bérlet 8 alkalmat tartalmaz, 1 hónapig érvényes, kizárólag regisztrált klubtag használhatja és nem átruházható!

  Csoportos jegy:
  Diák: 500 Ft
  Kísérő: 700 Ft
  A csoportos jegy igényt e-mailben kell jelezni. Kérjük elküldeni a gyerekek nevének listáját, 10 gyermekhez legalább 1 kísérő szükséges. A csoportos jegy a visszaigazolással lesz érvényes.

  Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek): 2.600 Ft

  SZIE Sport Klub regisztráció nélkül

  Diák- és nyugdíjas jegy (érvényes okmány felmutatásával): 900 Ft

  Felnőtt jegy: 1.200 Ft

  Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek): 3.300 Ft

  14 éven aluli gyerekek kizárólag felnőtt felügyeletében mehetnek be a strand területére!

  A Strand Házirendje itt található. Kérjük, olvassa el figyelmesen a komplexum használata előtt!

  SZIE Sport Nonprofit Kft.